Carti, cursuri, materiale traduse

NASTEREA DIN NOU, de pastor Németh Sandor

nastereadinnou   Cartea ”Nasterea din nou”, aduce o claritate si o lumina foarte profunda in intelegerea nasterii din nou, considerata de Domnul Isus Cristos ca fiind experienta spirituala de cea mai mare importanta in vederea pregatirii pentru Imparatia lui Dumnezeu.
 Esenta nasterii din nou consta in faptul ca, in inima noastra, Dumnezeu ne salveaza de intumeric, adica de duhul mortii. Astfel, duhul omului iese din camaruta intunecoasa si revine in prezenta lui Dumezeu. Acesta nu este un lucru abstract, ci este un adevar, o experienta reala in urma careia noi Il urmam pe Dumnezeu si declaram bucurosi ca El exista, ca Mesia traieste si Isus va reveni!

 INTREBARI Si RASPUNSURI, de pastor Fodor Sandor

carteFS

  Aceasta carte este un ghid pentru tineri, pentru cei casatoriti si a fost realizata in urma unor seminarii tinute de pastor Fodor Sandor, intr-o tabara de vara a Bisericii Credintei. Intrebarile sincere, raspunsurile directe si concrete ii vor ajuta pe multi sa inteleaga importanta logodnei si valoarea vietii de familie.
   Este o carte fascinanta pentru cei necasatoriti, dar, nu este mai putin interesanta pentru cei care redescopera farmecul si greutatile relatiei de casnicie.

 

   2000 DE ANI DE CRESTINISM PENTICOSTAL/CHARISMATIC, de Eddie L. Hyatt

2000 ani

   Aceasta carte ne ofera marturii convingatoare ale faptului ca miscarile charismatice si penticostale moderne isi au radacinile in doua mii de ani de istorie a Bisericii.
 Celor care se identifica deja cu o astfel de miscare li se vor confirma experientele cu Duhul Sfant si vor capata o noua consideratie si o mai buna apreciere fata de miscarea din care fac parte, iar cei din afara miscarilor penticostale si charismatice vor avea de castigat in urma citirii acestei carti pentru ca vor primi o noua intelegere a acestei miscari.

 

Alte publicatii traduse:
- Cei trei martori de netagaduit
- Darurile Duhului Sfant
- Duhul Sfant, de Fucsia Pikket

   Cartile se afla la standul de carti al Bisericii Credintei Logos, iar comenzi se pot face la dresa de email: secretariat@bisericalogos.ro