* Noi credem intr-un Dumnezeu unic si vesnic, existand in trei persoane distincte si indivizibile: Tatal, Fiul si Duhul Sfant (1Ioan 5:7; Matei 28:19, 2Corinteni 13:14).
Noi credem in divinitatea lui Isus Hristos, zamislirea lui din Duhul Sfant, nasterea din fecioara Maria, viata sa fara pacat, moartea Sa rascumparatoare, invierea Sa glorioasa; inaltarea si revenirea Sa pentru judecate de apoi (Luca 1:26-35; Isaia 7:14; 9:6; 1Corinteni 15:1-4).
Noi credem in inspiratia verbala si plenara a Bibliei, ca si Cuvant al lui Dumnezeu; credem ca ea este infailibila, autoritate unica si finala in materie de credinta, conduita si doctrina (2Timotei 3:16; 2Petru 1:20).
Noi credem in realitatea existentei diavolului si a ingerilor Lui care lucreaza azi in lume; el a fost invins prin jertfa lui Hristos de pe calvar; credem in judecata si in pedeapsa lor eterna (Apocalipsa 20.10; Matei 25:41).
Noi credem ca omul in natura sa este pacatos, despartit de Dumnezeu; singura modalitate de a fi salvat este prin har, prin credinta in Isus Hristos si marturisirea Lui ca Domn si Mantuitor personal (Romani 6:23; Efeseni 2:8 ).
Noi credem ca nasterea din nou, justificarea, regenerarea si salvarea sunt efectuate de catre Duhul Sfant, prin credinta omului in harul lui Dumnezeu si in lucrarea ispasitoare a lui Isus Hristos, avand ca rezultat pozitia de sfinti inaintea lui Dumnezeu.
Noi credem ca lauda si inchinarea inaintea lui Dumnezeu trebuie sa exprime trairea in duh si adevar prin diferite forme de manifestare biblice.
Noi credem in botezul in apa prin scufundare in Numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh, ca semn al legamantului cu Isus Hristos (Matei 28:18; Faptele Apostolilor 2:37-41; 19:1-6).
Noi credem in Cina Domnului ca act sacramental al comemorarii jertfei lui Hristos, a participarii bisericii ca Trup al lui Hristos in moartea si invierea Sa, ca simbol al unitatii bisericii, si asteptarea celei de-a doua veniri a lui Hristos pe pamant, in glorie (1Corinteni 11:23-32; Matei 26:26-28; Luca 22:17-20 )
Noi credem ca Duhul Sfant este astazi activ in lume, lucreaza prin biserica, si da daruri care se manifesta in credinciosi; acestea sunt enumerate in 1Corinteni 12; Romani 12; Efeseni 4:11
Noi credem ca fiecare crestin este chemat sa traiasca o viata de sfintenie, plin de Duhul Sfant si in pace cu ceilalti frati ai sai care cred in jertfa lui Hristos ca singura cale de reconciliere a omului cu Dumnezeu (Evrei 12:14; Efeseni 5:18).
Noi credem ca biserica este Trupul lui Hristos si are mandatul de a fi o marturie a caracterului Sau, a chema lumea la mantuire si a face ucenici. Totodata are autoritatea si responsabilitatea de a influenta guvernarea tarii prin rugaciune si luare de atitudini si de a media instaurarea Imparatiei Domnului pe pamant (1Corinteni 3:16; Matei 28:19-20).
Noi credem in unitatea Bisericii Universale ca Trup al lui Hristos si respectam diferenta de inchinare a tuturor bisericilor crestine.
Noi credem in epoca (veacul) milenara in care Domnul Isus Hristos va domni impreuna cu sfintii Sai (credinciosii rascumparati inviati la intaia inviere si cei rapiti de pe pamant inaintea Necazului cel mare) - Apocalipsa 20, Daniel cap. 7, Isaia cap. 11-14,2:4. Aceasta epoca va fi inaugurata la a doua venire a Mantuitorului. :: Citeste aici mai mult despre MILENIU :: 
Noi credem ca avem datoria de a-i iubi pe toti oamenii, indiferent de clasa sociala, de rasa, nationalitate sau convingere religioasa (1Corinteni 13; 1Ioan 4:8).
Noi credem in nadejdea vietii vesnice, revenirea Domnului Isus si judecata viitoare.