Daca nu ati fost niciodata botezati sau recent v-ati predat viata  Domnului Isus Hristos, atunci  botezul este urmatorul pas care urmeaza.

       Botezul in apa este o piatra de hotar in viata fiecarui crestin.
La Biserica Logos noi credem ca botezul in apa este o invatatura biblica si practica pentru adevaratii  urmasi ai lui Isus Hristos.
Botezul este un pas important de ascultare in viata unui credincios ca o confirmare exterioara a  experientei mantuirii (nasterii din nou), care a avut deja loc. 
Botezul reprezinta moartea omului nostru cel vechi (ingroparea) si invierea impreuna cu Domnul  nostru Isus Hristos la o noua viata.

       Romani 6: 3 - 10
"Nu stiti ca toti cati am fost botezati in Isus Hristos, am fost botezati in moartea Lui?
Noi deci prin botezul in moartea Lui, am fost ingropati impreuna cu El, pentru ca, dupa cum Hristos a  inviat din morti, prin slava Tatalui, tot asa si noi sa traim o viata noua.
In adevar, daca ne-am facut una cu El, printr-o moartea asemanatoare cu a Lui, vom fi una cu El si  printr-o inviere asemamatoare cu a Lui.
Stim bine ca omul nostru cel vechi a fost rastignit impreuna cu El, pentru ca trupul pacatului sa fie  dezbracat de puterea lui, in asa fel ca sa nu mai fim robi ai pacatului;
caci cine a murit, de drept, este izbavit de pacat.
Acum, daca am murit impreuna cu Hristos, credem ca vom si trai impreuna cu El, intrucat stim ca  Hristosul inviat din morti nu mai moare: moartea nu mai are nici o stapanire asupra Lui.
Fiindca prin moartea de care a murit, El a murit pentru pacat, o data pentru totdeauna; iar viata pe  care o traieste, traieste pentru Dumnezeu."

 1 Petru 3: 21
 " Icoana aceasta inchipuitoare va mantuieste acum pe voi si anume botezul, care nu este o curatare  de intinaciunile trupesti, ci marturia unui cuget curat inaintea lui Dumnezeu, prin invierea lui Isus  Hristos.

          In conformitatea cu spiritul de excelenta in slujire, urmatoarele recomandari ar trebui   sa asigure  un serviciu de botez bun:

   1. Completati un formular de cerere a botezului in apa. Formularul il gasiti fie la secretariat, fie la  intrarea in biserica pe reftul cu materiale. Informatiile din formular vor fi utilizate pentru a va completa  certificatul de botez.

   2. Veti programa o intalnire de partasie si rugaciune cu pastorul bisericii.

   3. In ziua botezului, participantilor li se cere sa fie cu cel putin 30 de minute inainte de inceperea  slujbei. Pastorul bisericii sau unul din prezbiteri se va intalni cu solicitantii botezului, la biroul  pastoral. (Daca exista o nepotrivire cu privire la data botezului, va rugam sa sunati la biroul  secretariatului 0769 049295).

   4. Veti fi invitati pe platforma (scena) inainte de a fi botezat si va rugam sa fiti pregatit(a) sa dati o  marturie scurta a ceea ce a facut Dumnezeu in viata voastra.

   5. Lucrurile de care aveti nevoie pentru botez ar trebui sa includa:
- imbracaminte deschisa la culoare dar nu transparenta (pantaloni, tricou, camasa).
- Un set de haine de schimb dupa botez.
- Prosop
- Elementele suplimentare necesare dupa serviciul de botez: pieptene, perie, uscator de par.

           Presupunand  ca o data ce v-ati exprimat dorinta de a va boteza si ati anuntat pastorul sau unul  din prezbiterii bisericii, veti fi contactat in curand pentru a va fi anuntata data pentru urmatorul botez.

          Daca aveti orice intrebare sau aveti nevoie de informatii suplimentare, va rugam sa contactati  secretariatul Bisericii Logos la numarul de telefon 0769 049095, sau pe adresa de email:  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Dumnezeu sa va binecuvanteze!