Prin misiunea & cantina sociala "Bunul samaritean" credinciosii din Biserica Credintei Logos, ajuta oamenii sarmani, copiii abandonati,
batranii singuri pe lume.
Evanghelia dupa Luca, capitolul 10 - Pilda Samariteanului
v. 25 - Un invatator al Legii s-a sculat sa ispiteasca pe Isus si I-a zis: "Invatatorule, ce sa fac ca sa mostenesc viata vesnica?"
v. 26 - Isus i-a zis: "Ce este scris in Lege? Cum citesti in ea?"
v. 27 - El a raspuns: "Sa iubesti pe Domnul Dumnezeul tau cu toata inima ta, cu tot sufletul tau, cu toata puterea ta si cu tot cugetul tau; si pe aproapele tau ca pe tine îinsuti."
v. 28 - "Bine ai raspuns", i-a zis Isus, "fa asa si vei avea viata vesnica."
v. 29 - Dar el, care voia sa se indreptteasca, a zis lui Isus: "Si cine este aproapele meu?"
v. 30 - Isus a luat din nou cuvantul si a zis: "Un om se cobora din Ierusalim la Ierihon. A cazut intre niste talhari, care l-au dezbracat, l-au jefuit de tot, l-au batut zdravan, au plecat si l-au lasat aproape mort.
v. 31 - Din intamplare, se cobora pe acelasi drum un preot; si, cand a vazut pe omul acesta, a trecut inainte pe alaturi.
v. 32 - Un levit trecea si el prin locul acela; si, cand l-a vazut, a trecut inainte pe alaturi.
v. 33 - Dar un samaritean, care era in calatorie, a venit in locul unde era el si cand l-a vazut, i s-a facut mila de el.
v. 34 - S-a apropiat de i-a legat ranile si a turnat peste ele untdelemn si vin; apoi l-a pus pe dobitocul lui, l-a dus la un han si a îingrijit de el.
v. 35 - A doua zi, cand a pornit la drum, a scos doi lei, i-a dat hangiului si i-a zis: "Ai grija de el si orice vei mai cheltui iti voi da înapoi la intoarcere."
v. 36 - Care dintre acestia trei ti se pare ca a dat dovada ca este aproapele celui ce cazuse intre talhari?"
v. 37 - "Cel ce si-a facut mila cu el", a raspuns invatatorul Legii. "Du-te de fa si tu la fel", i-a zis Isus.

Program de slujire: Marti, Joi si Sambata - orele 08.00 – 15.00 - Locatia: str. Crisului nr 6, Baia Mare.

CUM POTI AJUTA?
Este nevoie sa punem mana de la mana pentru a porni si sustine acest proiect frumos si important. Poti sa ajuti prin: sponzorizare, donatii în bani, voluntariat, alimente, imbracaminte sau alte bunuri de uz casnic. Toate se centralizeaza la secretariatul Bisericii Credintei Logos Baia Mare pe str. Crisului nr.6 
Programati-va la numarul de telefon 0769049295.
Prin misiunea & cantina sociala ”Bunul samaritean” credinciosii din Biserica Credintei Logos, ajuta oamenii sarmani, copiii abandonati, batranii singuri pe lume.
Criza care a lovit in ultimii ani si judetul nostru, a marit numarul celor care au ajuns sa traiasca la limita subzistentei. Multi si-au pierdut slujbele si locuintele. Ne adresam prin ajutorul nostru acelor oamneni care au ajuns sa traiasca la limita subzistentei datorita crizei economice, bolilor sau datorita unor intorsaturi negative, radicale si neasteptate in viata unora.
Isus a spus ”Caci pe saraci ii aveti totdeauna cu voi si le puteti face bine oricand voiti” (Marcu14:7)
Anchetele sociale pe care le facem celor pe care ii ajutam scot la iveala starea si conditiile pe care suntem convinsi ca nimeni nu ar vrea sa le aiba sau sa traiasca in ele insa fiind o realitate trebuie nu doar sa constatam ci sa si ajutam cu generozitate in masura posibilitatilor pe care le avem.
Baia Mare a avut intotdeauna saraci, copii ai strazii sau batrani singuri. Pentru unii dintre ei, de-a lungul timpului, Biserica Credintei Logos le-a asigurat timp de 12 ani (august 2000 – iulie 2009) & (2011-1012) prin lucrarea ”Pranzul Harului ” o hrana zilnica, haine, incaltaminte, rechizite scolare pentru copii, multe lucruri de uz casnic, acoperis deasupra capului si chiar multe tabere de vara pentru multi copii la Cabana ”Angus”.
Dar, poate la fel de important, le-a redat si bucuria de a trai cu speranta si credinta in Dumnezeu.
Dumnezeu este bun, el este adevaratul samaritean! Noi suntem mici slujitori ai lui Dumnezeu, care ne straduim dupa puterile noastre sa facem ceva cu mijloacele si resursele limitate pe care le avem. Crezand în Cuvantul lui Dumnezeu, noi luam in serios afirmatiile Mantuitorului referitor la rasplatirea celor slujitori, cuvinte scrise in Evanghelia dupa Matei 25 - Judecata viitoare 
v. 31 - Cand va veni Fiul omului in slava Sa cu tosi sfinsii ingeri, va sedea pe scaunul de domnie al slavei Sale. 
v. 32 - Toate neamurile vor fi adunate inaintea Lui. El îi va desparti pe unii de altii cum desparte pastorul oile de capre;
v. 33 - si va pune oile la dreapta, iar caprele la stanga Lui.
v. 34 - Atunci Imparatul va zice celor de la dreapta Lui: „Veniti binecuvantatii Tatalui Meu de mosteniti Imparatia care v-a fost pregatita de la intemeierea lumii.
v. 35 - Caci am fost flamand, si Mi-ati dat de mancat; Mi-a fost sete, si Mi-ati dat de baut; am fost strain, si M-ati primit;
v. 36 - am fost gol, si M-ati imbracat; am fost bolnav, si ati venit sa Ma vedeti; am fost in temnita, si ati venit pe la Mine.”
v. 37 - Atunci cei neprihaniti Ii vor raspunde: „Doamne, cand Te-am vazut noi flamand si Ti-am dat sa mananci? Sau fiindu-Ti sete si Ti-am dat de ai baut?
v. 38 - Cand Te-am vazut noi strain si Te-am primit? Sau gol si Te-am imbracat?
v. 39 - Cand Te-am vazut noi bolnav sau in temnita si am venit pe la Tine?”
v. 40 - Drept raspuns, Imparatul le va zice: „Adevarat va spun ca, ori de cate ori ati facut aceste lucruri unuia din acesti foarte neinsemnati frati ai Mei, Mie Mi le-ati facut.”
v. 41 - Apoi va zice celor de la stanga Lui: „Duceti-va de la Mine, blestematilor, in focul cel vesnic care a fost pregatit diavolului si îigerilor lui!
v. 42 - Caci am fost flamand, si nu Mi-ati dat sa mananc; Mi-a fost sete, si nu Mi-ati dat sa beau;
v. 43 - am fost strain, si nu M-ati primit; am fost gol, si nu M-ati imbracat; am fost bolnav si îin temnita, si n-ati venit pe la Mine.”
v. 44 - Atunci Ii vor raspunde si ei: „Doamne, cand Te-am vazut noi flamand, sau fiindu-Ti sete, sau strain, sau gol, sau bolnav, sau in temnita, si nu Ti-am slujit?”
v. 45 - Si El, drept raspuns, le va zice: „Adevarat va spun ca, ori de cate ori n-ati facut aceste lucruri unuia dintre acesti foarte neinsemnati frati ai Mei, Mie nu Mi le-ati facut.”
v. 46 - Si acestia vor merge îin pedeapsa vesnica, iar cei neprihanitti vor merge in viata vesnica.”

Noi credem ca: „ ocupandu-ne de nevoile fizice ale celor nevoiasi, ne ocupam implicit si de sufletul lor ”. „Oamenii sunt mai importanti decat zidurile “.

Dumnezeu sa va binecuvanteze pe toti cei care sustineti cu credinciosie aceasta misiune!

PAGINA PASTORULUI

Interactioneaza cu pastorul bisericii

Ai nevoie de consiliere?
Daca iti este greu sa discuti fata in fata cu un lider spiritual despre anumite probleme, situatii sau pacate cu care te confrunti dar totusi doresti raspuns la multe intrebari dificile, te incurajez sa ma contactezi.

PUBLICATII / TRADUCERI

Carti, cursuri, materiale traduse

Incepand din anul 2000 desfasuram o activitate de traduceri a diferite cursuri, carti si materiale crestine de mare ajutor pentru trairea unei vieti biruitoare.

 
 

SPORT

Campionatul "CRESMAR"

Organizam anual campionatul interconfesional de fotbal, tenis de masa si badmington.
GO Bike! - Un club de biciclisti destinat recreerii si miscarii sanatoase

TABARA de VARA

 

1 - 6 iulie 2014

Organizam aceasta tabara in fiecare an, timp de o saptamana, in Statiunea Izvoarele.

MEDIA LOGOS

     

ACCESATI RESURSELE VIDEO

Activitati

 • Consiliere

    Va aflati intr-un impas existential care va afecteaza viata? Suntem aici pentru a va fi un sprijin...
 • Caritate

  Prin misiunea & cantina sociala "Bunul samaritean" credinciosii din Biserica Credintei Logos, aj...
 • Doneaza

  Asociația "Logos Mission" CUI: 17983231 str. Crișului, nr 6, Baia Mare Contact: 0722283913 (...
 • Rugaciune / "ALTAR"

  Ai nevoie de rugaciune? Treci printr-un moment dificil si vrei ca Biserica Logos sa se roage pentru ...